Графік роботи:

10:00–22:00

0

В'єтнамська локшина, рис з доставкою

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

В'єтнамські страви: доставка азіатської кухні додому

Страви в'єтнамської кухні відрізняються свіжим і яскравим смаком. Пряний смак чилі і аромат рибного соусу поєднуються тут з свіжістю лемонграсса, коріандру, в'єтнамської м'яти і лайма. В'єтнамська кухня не обходиться без великої кількості спецій і овочів. Якщо раніше нам були доступні азіатські страви з рисом або локшиною тільки в спеціалізованих ресторанах, то сьогодні навіть вдома ви можете оцінити в'єтнамські страви. Доставка від нашого сервісу «NEM» сприяє цьому.

Основні характеристики:в'єтнамська локшина

  1. Найпоширенішим м'ясом у в'єтнамській кухні є яловичина і свинина, але вона також багата рибою і морепродуктами, куркою. М'ясо готується недовго, що відбивається на його кольорі в уже готових стравах. Овочі також в основному використовуються аль-денте, швидко обсмажені або варені.
  2. Найбільш характерна риса цієї кухні - велика кількість всіляких супів і бульйонів.
  3. Вона також має глибоко вкорінену вегетаріанську традицію, поширену послідовниками буддизму.

Які варто замовити традиційні в'єтнамські страви

  1. В'єтнамська кухня не може пропустити клейкий рис. Це один з найважливіших інгредієнтів більшості страв. В'єтнамці готують його безліччю способів і в той же час отримують комбінації, які захоплюють смак. Азіатські страви з рисом - це поєднання основного інгредієнта з м'ясом, креветками, рибою, різноманітними спеціями, овочами.
  2. Більшість страв також включають свіжу зелень, в основному коріандр, в'єтнамську м'яту і тайський базилік. Рибний соус займає на кухні чи не почесне місце - його використовують для заправки супів, м'яса і овочів. Якщо мова йде про рис з рибою або м'ясом, то соус надає страві особливого автентичного смаку.
  3. В'єтнамці також люблять шпинат, мариновані фрукти і овочі, морепродукти, лемонграсс і морські гриби. Страви часто заправляють соком лайма, лемонграсу і соком цукрової тростини, який також подають як самостійний напій.

Те, як виглядає в'єтнамська кухня сьогодні, пов'язане з взаємопроникненням культур. В'єтнамська кухня дуже схожа на китайську. Страви, як і в Китаї, готують в воку і їдять паличками для їжі.

Географічно в'єтнамська кухня ділиться на 3 регіони:

  1. На півдні країни переважають риба і морепродукти, менш популярні м'ясні страви. Більше уваги приділяється вегетаріанської кухні, але також часто використовуються імпортні продукти.
  2. На півночі В'єтнаму кухар навіть не приступає до готування, якщо на кухні немає соєвого соусу, що дещо незвично, адже в'єтнамці в більшості випадків використовують рибний соус. Також дуже популярні страви з жаб і змій.
  3. У центрі країни найбільше використовуються овочі та фрукти. Центрально-в'єтнамська кухня дуже щедра. Тут найважливіша кількість страв, тому ресторани буквально перевершують один одного в створенні розкішних меню. Крім кількості, велике значення надається оформленню кожної страви. Кухня в цьому регіоні дуже барвиста, і кожне частування доведене до досконалості.

Хочете спробувати в'єтнамські страви? Доставка від ресторану «NEM»

Не потрібно відвідувати один з регіонів В'єтнаму, щоб скуштувати рис з овочами або оцінити, наскільки ароматна в'єтнамська локшина. Просто замовте доставку від «NEM» в Києві або передмісті і насолоджуйтеся оригінальним смаком цікавих страв. Ми використовуємо тільки свіжі продукти, готуємо за оригінальними рецептами, в яких збережені секрети в'єтнамських кухарів, постійно розширюємо меню. А оперативна доставка гарантує, що ви можете насолоджуватися не тільки смачною, але і гарячою стравою прямо у себе вдома.

Вгору