Нем Га: чи варто замовити ситний перекус
Традиційний в'єтнамський Нем з куркою - це прототип нашого млинчика з начинкою. Тільки замість тіста - тонкий, ніжний рисовий папір, варіативне наповнення з овочів, паростків бобів, деревних грибів, зелені і скляної локшини.
Усі відтінки смаків в одній закусці
У Києві Нем Га замовити за автентичним рецептом пропонує наш ресторан. Кухарі створили свою унікальну рецептуру страви, де враховані і традиції В'єтнаму, і смаки вітчизняної гастро-культури:
- поєднуються ніжні текстури рисових листів, локшини і освіжаючих свіжих бобових паростків зелені (цибуля), моркви. Сюди ж підключається соковитість м'ясного наповнення, грибів, додається яйце;
- закуска обсмажується у фритюрі для отримання стійкої хрусткої скоринки;
- рисовий папір не вбирає зайвий жир і не «випускає» соки зсередини ролу.
Млинці Нем Га з куркою відмінно підходять для знайомства з традиціями в'єтнамців. Ця страва входить в топ-рейтинг обов'язкових, щоб зануритися в місцеву культуру кулінарних уподобань. Закуска досить проста, не демонструє складних композицій і всіляких технік обробки інгредієнтів, але здатна наситити, освіжити, бути хорошим доповненням до пива, перекусом на ланч та ін.